Gjett om vi ble overrasket da banken ringte!

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 30. Apr 2020

Vi har vært så heldige å få en gave av SpareBank 1 Østlandet, Brumunddal på 10 000kr!. Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover. En stor takk til SpareBank 1 Østlandet, Brumunddal og Lars Kilanger. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben.

Tusen takk til SpareBank 1 Østlandet!0 Kommentar

Korona og trening

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 24. Apr 2020

På grunn av situasjonen vi befinner oss inne i om dagen med tanke på Korona-viruset kommer vi til å følge rådene til helsemyndighetene og NCF, vi kommer derfor ikke til å starte opp med organiserte treninger før det kommer andre føringer på dette.

Men vi anbefaler på det sterkeste at alle sammen fortsetter med trening slik som før, men da alene eller med personer fra samme husstand.


Du kan lese mer om dette på sidene til NIF og NCF ved å trykke på linkene nedenfor.

NIF: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/regjeringen-forbyr-idrettsarrangement-frem-til-15.-juni/?fbclid=IwAR2ClhX5h1xzJpZJpbKey9fNA8xx_i2AkbRLzyMIuG92VetK65xu3VPlUOc 

NCF: https://www.sykling.no/article/aktiviteter-med-god-smittekontroll-kan-gjennomf%C3%B8res 


0 Kommentar

Treningsplan for landveisgruppa i BSK og NES

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 23. Mar 2020

Angående detaljert treningsplan for landveisgruppa i BSK og NES

I forbindelse med dagens situasjon og retningslinjer fra Idrettsforbundet om organisert idrett og treninger, så vil den ikke bli publisert etter planen.

Vi kommer da tilbake til dette så fort det blir åpnet opp for fellestreninger igjen.


0 Kommentar

Viktig info vedrørende årsmøte!

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 11. Feb 2020

Vedrørende Årsmøte 25.Februar kl 18:00

Sted: Sparerbank1 Østlandet – Brumunddal

 

Saker som ønskes behandlet på Årsmøtet sendes Brumunddal Sykleklubb på mail (brumunddal.sykleklubb@gmail.com) innen Søndag 16.Februar. Saksliste vil legges ut på klubbens hjemmeside og Facebook side i forkant av møtet.


For å ha stemmerett på årsmøtet må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst en måned, samt ha betalt kontingent for inneværende år. Medlemmer under 15 år har møte og talerett.

 

Vi planlegger å bestille pizza i forbindelse med årsmøtet. For å få en oversikt over antallet ville vi sette pris på om dere kan gi en tilbakemelding på Facebook-arrangementet om dere kommer.

 

Med vennlig hilsen

Styret i BSK


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline