NM Terrengsykkel Rundbane og Sprint 2020 er avlyst

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 18. Aug 2020

Brumunddal Sykleklubb har i samråd med kommuneoverlegene for Hamarregionen konkludert med at NM Terrengsykkel Rundbane og Sprint 2020 avlyses. Bakgrunnen er oppblomstringen av covid-19 vi har sett i det siste kombinert med at mange av våre deltakere kommer fra områder med særlig sterk smitteøkning.  

«Vi har sett på forskjellige løsninger for å kunne avvikle mesterskapet i en form som kunne gi en ansvarlig og trygg gjennomføring – fra kohorter, strykning av klasser, rundbane over to dager osv. Vi kommer imidlertid ikke utenom problemstillingen at vi samler ryttere, støtteapparat og publikum fra store deler av landet. Vår konklusjon i samråd med kommuneoverlegene er at det ikke er tilrådelig slik forholdene er nå. Som arrangør er vi svært lei oss for at dette er utfallet», sier rittleder i Brumunddal SK, Runar Hauge.

Med knappe to uker igjen til arrangementet, ligger det meste klart på Veldre Sag Terrengsykkelarena. Løypene er merket og arenariggen skulle starte over neste helg. Det har vært solid dugnadsinnsats for å utbedre løypene, noe som heldigvis ikke er forgjeves.

«All honnør til en fantastisk arrangementskomité som har vært dynamiske og løsningsorienterte etter skiftende rammevilkår, solid sparring i nytt terreng med NCF og GU og ikke minst en tålmodig sponsor. Vi har stor forståelse for at Terrengsykkel-Norge nå er skuffet. Vi kan skrive under på at det er vi også. Vi håper vi kan ønske dere velkommen til ritt i 2021 under bedre forhold», avslutter rittleder Runar Hauge.

Vi kommer tilbake med detaljer ang. tilbakebetaling av startkontingent. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline