INVITASJON TIL INFO/PLANLEGGINGSMØTE FOR LANDEVEISGRUPPA 2021

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 22. Okt 2020

Mandag 26 oktober kl 1900 i EVRY sine lokaler i Brumunddal (Strandvegen 2).

 

Vi ønsker å samle alle som er interessert i å bli med på klubbens landeveisopplegg neste år for å diskutere og legge planer for hvordan vi legger opp løpet. Dvs treningsplaner, ritt, krav og forventninger mm. Alle de store rittarrangørene ser ut til å tilpasse sine arrangementer mht corona situasjonen osv. Så vi kan gå ut i fra at det blir ritt neste år 👍 Randsfjorden, Styrkeprøven, Jotunheimen mm.

Alle er velkommen på møtet, og er du bare nysgjerrig på om dette er noen for deg så ta turen og finn ut av det 🙂

Det blir servert kaffe og raske karbohydrater.

 

MVH

BSK landevei


0 Kommentar

Oppdatering klubbsammenslåing BSK og Nes

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 7. Sep 2020

I vinter hadde BSK og Nes Spkl. Sykkel gode og konstruktive samtaler omkring en sammenslåing av de to klubbene. Klubbene har samarbeidet utover våren og sommeren, til tross for en noe spesiell sesong, der de fleste ritt ble avlyst. Vi så potensialet for ytterligere synergier som betydelig, både på medlems-/aktivitetsiden samt på den økonomiske siden. Planene ble forankret blant medlemmene i begge klubber, og tilbakemeldingene var positive. Det videre arbeidet utover høsten skulle være å konkretisere den videre prosessen med hensyn til klubbnavn, drakter, aktivitetsplaner og økonomioppfølging, for deretter å vedta sammenslåing i ekstraordinær generalforsamling.

 Nes Spkl. Sykkel er en del av idrettslaget Nes Spkl. Styret i hovedlaget har i et møte sist uke vedtatt at idrettslaget fremdeles skal ha en sykkelgruppe. Med denne beslutningen faller grunnlaget for en sammenslåing av klubbene bort og prosessen avsluttes.

 Vi i BSK mener dette er synd både for medlemmene i de to klubbene og for sykkelaktiviteten i regionen generelt, og vi beklager beslutningen fra Nes Spkl. Vi mener man her hadde muligheten til å skape en klubb med bedre ressursgrunnlag og en større bredde både i aktivitet og rekruttering.


0 Kommentar

NM Terrengsykkel Rundbane og Sprint 2020 er avlyst

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 18. Aug 2020

Brumunddal Sykleklubb har i samråd med kommuneoverlegene for Hamarregionen konkludert med at NM Terrengsykkel Rundbane og Sprint 2020 avlyses. Bakgrunnen er oppblomstringen av covid-19 vi har sett i det siste kombinert med at mange av våre deltakere kommer fra områder med særlig sterk smitteøkning.  

«Vi har sett på forskjellige løsninger for å kunne avvikle mesterskapet i en form som kunne gi en ansvarlig og trygg gjennomføring – fra kohorter, strykning av klasser, rundbane over to dager osv. Vi kommer imidlertid ikke utenom problemstillingen at vi samler ryttere, støtteapparat og publikum fra store deler av landet. Vår konklusjon i samråd med kommuneoverlegene er at det ikke er tilrådelig slik forholdene er nå. Som arrangør er vi svært lei oss for at dette er utfallet», sier rittleder i Brumunddal SK, Runar Hauge.

Med knappe to uker igjen til arrangementet, ligger det meste klart på Veldre Sag Terrengsykkelarena. Løypene er merket og arenariggen skulle starte over neste helg. Det har vært solid dugnadsinnsats for å utbedre løypene, noe som heldigvis ikke er forgjeves.

«All honnør til en fantastisk arrangementskomité som har vært dynamiske og løsningsorienterte etter skiftende rammevilkår, solid sparring i nytt terreng med NCF og GU og ikke minst en tålmodig sponsor. Vi har stor forståelse for at Terrengsykkel-Norge nå er skuffet. Vi kan skrive under på at det er vi også. Vi håper vi kan ønske dere velkommen til ritt i 2021 under bedre forhold», avslutter rittleder Runar Hauge.

Vi kommer tilbake med detaljer ang. tilbakebetaling av startkontingent. 


0 Kommentar

Påmelding til NM 29.-30. august er nå åpen!

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 12. Jul 2020

Invitasjon til arrangementet kan du finne her: NM MTB XCO-XCE Brumunddal SK - Invitasjon_Covid_ver06.pdf

Vel møtt, vi gleder oss til å ta dere i mot!

Påmeldingen er nå aktiv! https://signup.eqtiming.com/?Event=Brumunddal_Sykleklubb

Endringer i programmet kan forekomme pga smittevern og gjeldene retningslinjer fra myndighetene, vi oppdaterer fortløpende! 


Ta en ekstra titt på siden om smittevern: Smittevern NM 2020

Figur 1 Fjorårets norgesmester, Erik Hægstad, i luftig svev. Bilde: Sykkelmamma0 Kommentar

Gjett om vi ble overrasket da banken ringte!

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 30. Apr 2020

Vi har vært så heldige å få en gave av SpareBank 1 Østlandet, Brumunddal på 10 000kr!. Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover. En stor takk til SpareBank 1 Østlandet, Brumunddal og Lars Kilanger. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben.

Tusen takk til SpareBank 1 Østlandet!0 Kommentar

Korona og trening

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 24. Apr 2020

På grunn av situasjonen vi befinner oss inne i om dagen med tanke på Korona-viruset kommer vi til å følge rådene til helsemyndighetene og NCF, vi kommer derfor ikke til å starte opp med organiserte treninger før det kommer andre føringer på dette.

Men vi anbefaler på det sterkeste at alle sammen fortsetter med trening slik som før, men da alene eller med personer fra samme husstand.


Du kan lese mer om dette på sidene til NIF og NCF ved å trykke på linkene nedenfor.

NIF: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/regjeringen-forbyr-idrettsarrangement-frem-til-15.-juni/?fbclid=IwAR2ClhX5h1xzJpZJpbKey9fNA8xx_i2AkbRLzyMIuG92VetK65xu3VPlUOc 

NCF: https://www.sykling.no/article/aktiviteter-med-god-smittekontroll-kan-gjennomf%C3%B8res 


0 Kommentar

Treningsplan for landveisgruppa i BSK og NES

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 23. Mar 2020

Angående detaljert treningsplan for landveisgruppa i BSK og NES

I forbindelse med dagens situasjon og retningslinjer fra Idrettsforbundet om organisert idrett og treninger, så vil den ikke bli publisert etter planen.

Vi kommer da tilbake til dette så fort det blir åpnet opp for fellestreninger igjen.


0 Kommentar

Viktig info vedrørende årsmøte!

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 11. Feb 2020

Vedrørende Årsmøte 25.Februar kl 18:00

Sted: Sparerbank1 Østlandet – Brumunddal

 

Saker som ønskes behandlet på Årsmøtet sendes Brumunddal Sykleklubb på mail (brumunddal.sykleklubb@gmail.com) innen Søndag 16.Februar. Saksliste vil legges ut på klubbens hjemmeside og Facebook side i forkant av møtet.


For å ha stemmerett på årsmøtet må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst en måned, samt ha betalt kontingent for inneværende år. Medlemmer under 15 år har møte og talerett.

 

Vi planlegger å bestille pizza i forbindelse med årsmøtet. For å få en oversikt over antallet ville vi sette pris på om dere kan gi en tilbakemelding på Facebook-arrangementet om dere kommer.

 

Med vennlig hilsen

Styret i BSK


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline