Presentasjon av trenere - landevei

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 20. Jan 2018

I vår presentasjon av trenere har vi kommet til trenerne på landevei. For å følge å kunne gi et bredt, allsidig tilbud til alle alderstrinn, på både terrengsykkel og landevei er vi avhengig av å ha gode og dedikerte trenere med oss.

På landevei ungdom/junior vil Ole Jonny Aamodt ha ansvaret. Ole Jonny har ingen spesifikk trener utdanning, men har masse erfaring fra ski, løping og sykkel. de siste 10 årene er det sykkel som har vært hovedidretten. Kommer til å ha fokus på langturer, intervall og tekniske ferdigheter på landevei. Har et stort mål om å bygge et landeveismiljø rundt juniorryttere. 

Ole Jonny - trener for landevei junior

På landevei senior vil Magnus Skarseth ha ansvaret. Hovedfokuset for denne treningsgruppa vil være Lillehammer- Oslo. Magnus er en 42 Biring med arbeidssted hos Kjell Sykkel og Sport, Intersport Brumunddal. Har en allsidig bakgrunn fra idretten - og drevet med sykling i 10 år. Har kompetanse innen treningsteori, praksis og er dyktig på coaching. Her er det muligheter for å få god hjelp til å sette opp konkrete treningsmål. 


Magnus - trener for landevei senior
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline