Oppdatering klubbsammenslåing BSK og Nes

Postet av Brumunddal Sykleklubb den 7. Sep 2020

I vinter hadde BSK og Nes Spkl. Sykkel gode og konstruktive samtaler omkring en sammenslåing av de to klubbene. Klubbene har samarbeidet utover våren og sommeren, til tross for en noe spesiell sesong, der de fleste ritt ble avlyst. Vi så potensialet for ytterligere synergier som betydelig, både på medlems-/aktivitetsiden samt på den økonomiske siden. Planene ble forankret blant medlemmene i begge klubber, og tilbakemeldingene var positive. Det videre arbeidet utover høsten skulle være å konkretisere den videre prosessen med hensyn til klubbnavn, drakter, aktivitetsplaner og økonomioppfølging, for deretter å vedta sammenslåing i ekstraordinær generalforsamling.

 Nes Spkl. Sykkel er en del av idrettslaget Nes Spkl. Styret i hovedlaget har i et møte sist uke vedtatt at idrettslaget fremdeles skal ha en sykkelgruppe. Med denne beslutningen faller grunnlaget for en sammenslåing av klubbene bort og prosessen avsluttes.

 Vi i BSK mener dette er synd både for medlemmene i de to klubbene og for sykkelaktiviteten i regionen generelt, og vi beklager beslutningen fra Nes Spkl. Vi mener man her hadde muligheten til å skape en klubb med bedre ressursgrunnlag og en større bredde både i aktivitet og rekruttering.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline