Treningstider/treningsplaner

Oppdatert informasjon om treninger og treningstider formidles via Spond, har du ikke tilgang til Spond så ta kontakt.


Terrengsykkelskolen (2011 og yngre)
Hovedtrener: Elias Kvalevaag Holm

Fokuset på treningene vil være lek, med fokus på trivsel, samt opplæring av basisferdigheter som balanse og koordinasjon og det å ha det gøy på sykkel. Det vil bli trening hver mandag, og oppstart av treninger vil være 3. Mai.

Treninger på mandager 18:00


MTB XCO (2009-2010)
Hovedtrener: Anders Tveraaen Øfsti 

Her skrur vi opp farten litt i forhold til Terrengsykkelskolen, men basisen med progresjon, utfordringer, mestring og lek skal ligge i bunn. Treningen blir litt mer BSK MTB – sesongen 2021 - trening fra Kids til Ungdom - spesifikk inn mot de arbeidskrav som en moderne rundbaneløype/rundbanekonkurranse krever.

Treninger på mandager og onsdager 18:00-19:30


MTB XCO/Enduro (2007-2008)
Hovedtrener: Runar Hauge og Petter Bru

Treningen for XCO-gjengen vil bli mer spesifikk inn mot de arbeidskrav som en moderne rundbaneløype/-konkurranse krever. Det vil bli etablert en strukturert treningsplan for sesongen og tilpasset utvalgte nøkkelkonkurranser. Vi søker også en individuell tilpasning der vi tar hensyn til utøvernes totalbelastning/ønsker. Dette vil vi ta på 1-til-1-basis for de utøverne som ønsker det.

Treninger på mandager og onsdager 18:00-19:30

MTB XCO/Maraton (<2007)
Hovedtrener: Geir Nysveen

Fokus for denne gruppa er trening inn mot rundbane (XCO) og maratonkonkurranser (XCM). På grunn av trenersituasjonen akkurat nå, vil det være en felles økt (onsdag) for denne gruppa. Det søkes å få på plass flere trenerressurser. Trener foreløpig blir Geir Nysveen. Fokus på disse øktene blir intervaller – enten i terrenget eller på grus, samt lagtempo på grus. Utøvere i denne gruppa kan også være med MTB XCO 2007-08 på rittorienterte økter.

Treninger på onsdager: 18:00

Landevei Ungdom
Hovedtrener: Jan Magne Brenden

Fokus på sikkerhet, ligge på hjul, sitte i felt, lese trafikkbilde, samarbeid i feltsykling, med mer. En fellestrening per uke.
Treninger tirsdag 18:00-19:30 fra uke16.


Landevei Voksen
Hovedtrener: Per Magne Stenseng

Fokus på å få samlet en solid gjeng som sammen kan skape et godt tilbud for de som liker å sykle landevei. Det legges opp til 3 økter i uka hvor tirsdag går med til intervaller, torsdager blir rulle trening og søndag er rolig langtur.
Fra og med 20. April vil vi starte med bakkeintervaller utendørs, beholder foreløpig torsdagsøkta innendørs på Zwift og langturene på søndagene utføres på egenhånd inntil koronasituasjonen tillater mer trening i gruppe.

Denne gruppa vi gå over til terreng etter Lillehammer - Oslo er unnagjort.


Levert av IdrettenOnline