top of page

lør. 12. juni

|

Lillehammer

Lillehammer - Oslo

https://styrkeproven.no/distansene/lillehammer

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Lillehammer - Oslo
Lillehammer - Oslo

Tid og sted

12. juni 2021, 07:30

Lillehammer, Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer, Norge

Om arrangementet

Lillehammer - Oslo eller Den Lille Styrkeprøven. Vår mest populære distanse. Har vært en del av Styrkeprøven siden 1997 og kjøres i 2021 for 24. gang. Flott opplevelse i meget fin trase fra Swix bygget på Lillehammer, østsiden av Mjøsa på vei mot Oslo. Her får du godfølelsen.

Start på Lillehammer

Starten i Lillehammer er utenfor Swix-bygget. Adressen er Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Det kjøres master distanse via Gausdalsvegen til Jørstadmoen hvor tidtakermatten ligger.

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett.

For 2021 vil det og være mulig for Storlag eller klubber å reservere egne startpuljer i lukkede puljer. De som ønsker dette bes ta kontakt med Styrkeprøven AS.

I 2021 vil det være mulig for mindre klubber eller grupperinger å få egen start. Vi starter 6 puljer á 6 ryttere i det vi har kalt klubbstart mindre klubber.

Fra Lillehammer er de første 28 puljene reservert klubber eller grupper opp til 20 ryttere og klubbstart minder puljer. 3 av disse reserverte plassene er forbeholdt kvinner. Antall puljer til kvinner vil kunne bli utvidet etter behov. Etter disse startes 7 puljer á inntil 6 ryttere. Interessenter bes ta kontakt med Styrkeprøven. Etter disse starter ordinære storlag og vanlige tidspuljer.

I turrittet sitter kjernen av syklistene fra Lillehammer. Noen sykler på egenkomponerte lag, noen sykler med venner og en del sykler solo. Noen starter alene og ender opp i en fin gruppe som sammen reiser hele veien inn til Oslo.

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen. I 2021 vil vi og ha utdeling av startnummer uken før rittet i Oslo. Vi kommer tilbake med tid og sted.

Sekretariat

Sekretariatet i Swix-bygget i Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Sekretariatet er åpent fredag 11. juni kl: 15:00-21:00 og lørdag 12. juni kl: 05:00-09:30.

Transport

All informasjon om transport finner du under Transporttilbud.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten ved Swix-bygget. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Lillehammer - Oslo i 2021 må du fylle 17 år innen 31/12 2021.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 220,-.

Følgebiler

Det er ikke tillatt med følgebiler i Styrkeprøven. Med følgebil forstås et hvert kjøretøy som har til hensikt å yte assistanse til rytter/ryttere.

Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 4 matstasjoner fra Lillehammer til Oslo. Disse er beliggende på Brøttum, Hamar, Stensby og Kløfta. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 12 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.

Avbestillingsforsikring

For samtlige som melder seg på innen 31.12.2020 er avbesgillingsforsikgring inkludert i påmeldingen. Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 316,- ihht vilkår gitt her

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 11. juni 2021 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til sekretariatet. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

For salg av starter følg denne linken: HER

Dele dette arrangementet

bottom of page