top of page

Vår hovedsponsor

Joker.jpg

Joker

Joker består av 465 butikker spredt over hele Norge. Vi er lokalbutikken som dekker dine behov for dagligvarer og lokalt etterspurte tjenester.
Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

Sponsorer: Meet the Team

Våre sponsorer

logo-sparebank1_ostlandet.svg_.thumb_.76

Sparebank 1 østlandet

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og har en 175-årig historie som en ledende leverandør av finansielle tjenester til enkeltpersoner, bedrifter, offentlig sektor, og lag og foreninger i regionen.

ahi logo.PNG

Arne Hansen Installasjon AS

Arne Hansen Installasjon AS er en elektroinstallasjonsbedrift med tilholdssted i både Brumunddal og Hamar. Vi utfører alle typer oppdrag i bolig og næringsbygg.

Vi kan tilby godt kvalifiserte montører og suveren service i et bredt fagområde. Alt fra små serviceoppdrag , reparasjoner til avansert installasjon i industribygg, skoler, etc.

Rimo_Eiendom_Pos.png

Rimo Eiendom

Vårt mål er en langsiktig og forutsigbar drift med gode leietakere. Vi kjøper og drifter primært eiendommer rettet mot næringslivet.

logo_klima_nor.png

Klima Nor

Klima Nor AS er en ventilasjonsgrossist lokalisert på Innlandet. Vi satser på produksjon av ventilasjonsrør, samt kjøp og salg av ventilasjonsutstyr, arbeidstøy og verktøy knyttet til denne type virksomhet. Spirorør lages på egen spiromaskin og vi har et stort lager med teknisk utstyr og isolasjon i Brumunddal.

nrp-logo.png

NRP Sport

NRP ble stiftet sommeren 2016. På laget har vi fagfolk med lang erfaring og spisskompetanse. Vi ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet.Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse. Nisjeforretning ligger i gågata i Brumunddal.

Besøk oss
dala3.PNG

Dala Økonomi AS

Vi tar vare på hele prosessen innenfor regnskap og tilbyr alt fra bokføring, lønn og fakturering til årsoppgjør og ligningspapirer. 

Sponsorer: Meet the Team
bottom of page