Joker.jpg

Joker

Joker består av 465 butikker spredt over hele Norge. Vi er lokalbutikken som dekker dine behov for dagligvarer og lokalt etterspurte tjenester.
Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

Innlandet fylkeskommune

Innlandet fylkeskommune er en regional utviklingsaktør. Vi har ansvaret for viktige samfunnsoppgaver innen videregående opplæring, samferdsel, samfunnsplanlegging, klima og miljø, kulturarv, næringsutvikling, kultur, tannhelse og folkehelse.

innlandet-fylkeskommune2.png
ringsaker.png

Ringsaker kommune

Ringsaker er en kommune i Innlandet fylke. Den grenser i nordvest mot Lillehammer, i nord mot Øyer, Stor-Elvdal og Åmot, i øst mot Hamar, i sør mot Stange og Østre Toten og i vest mot Gjøvik kommune. Ringsaker er den mest befolkningsrike blant kommunene i Innlandet fylke.

Sparebank 1 finans østlandet

SpareBank 1 Finans Østlandet er et solid og lønnsomt finansieringsselskap i vekst. Vi tilbyr leasing, næringslån og salgspantlån til bedrifter og privatpersoner gjennom forhandlere, samarbeidende banker og direkte mot kunder.

5d2c6f73-930f-4df4-870d-a93c2c00ff70.jpg
logo-sparebank1_ostlandet.svg_.thumb_.76

Sparebank 1 østlandet

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og har en 175-årig historie som en ledende leverandør av finansielle tjenester til enkeltpersoner, bedrifter, offentlig sektor, og lag og foreninger i regionen.

Arne Hansen Installasjon AS

Arne Hansen Installasjon AS er en elektroinstallasjonsbedrift med tilholdssted i både Brumunddal og Hamar. Vi utfører alle typer oppdrag i bolig og næringsbygg.

Vi kan tilby godt kvalifiserte montører og suveren service i et bredt fagområde. Alt fra små serviceoppdrag , reparasjoner til avansert installasjon i industribygg, skoler, etc.

ahi logo.PNG
last ned (1).png

Arve Hagen

Rørlegger Brumunddal Arve Hagen tilbyr tjenester innen rørleggerarbeid, varme, miljø og baderomsprodukter.

Elvia

Elvia AS er Norges største nettselskap, og leverer strøm til rundt 2 millioner mennesker i Innlandet, Oslo og Viken. Selskapet ble til 1. januar 2020 etter en sammenslåing av Eidsiva Nett og Hafslund Nett. Selskapet er heleid av Eidsiva Energi og har per april 2020 ca. 800 ansatte med hovedkontor på Hamar.

594504b0-afca-11ea-951d-fbb5e7ee47cd.jpg
lunna_logo_gul_PMS144-oh6r9k633w9043i6yt

Lunna

Lunna AS sine kjerneverdier er: Enkelt – effektivt – kvalitet. Helt siden starten har Lunna AS bygd opp sin virksomhet med tanke på leveranse av kvalitetsvarer. I kombinasjon med riktig service og god produktkunnskap har dette ført til at stadig flere benytter seg av butikken sentralt plassert i innlandet.

Rimo Marked

Rimo Marked bistår bedrifter som ønsker å styrke sine merkevare.
Film // Foto // Webdesign // Drone // Logodesign // Grafisk design //

rimo-marked.png
logo_klima_nor.png

Klima Nor

Klima Nor AS er en ventilasjonsgrossist lokalisert på Innlandet. Vi satser på produksjon av ventilasjonsrør, samt kjøp og salg av ventilasjonsutstyr, arbeidstøy og verktøy knyttet til denne type virksomhet. Spirorør lages på egen spiromaskin og vi har et stort lager med teknisk utstyr og isolasjon i Brumunddal.

NRP Sport

NRP ble stiftet sommeren 2016. På laget har vi fagfolk med lang erfaring og spisskompetanse. Vi ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet.Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse. Nisjeforretning ligger i gågata i Brumunddal.

Besøk oss
nrp-logo.png
logo_liten.png

woodcon

Woodcon AS har utviklet seg gjennom de siste årene til å bli en ledende aktør innen konstruksjoner i kl-tre og limtre i Norge, og bygger videre på aktiviteter fra 2007 gjennom Massive Wood Constructions. Woodcon AS som spesialfirma på løsninger i KLT og limtre ble etablert i 2013, og fra og med 1. Juni 2015 ble Woodcon AS kjøpt opp av dagens eiere som driver selskapet fra sine kontorer i Mjøstårnet i Brumunddal. Eierne er alle involverte i driften av selskapet.