Brumunddal SK har gleden av å invitere til Dalatråkken MTB 2022. Dalatråkken har lange historiske aner – både som landeveisritt og MTB maratonritt, men ble arrangert for første gang i rundbaneformatet i 2019. Stedet er Veldre Sag Terrengsykkelarena – et anlegg som har blitt til ved hjelp av utallige dugnadstimer, velvillige grunneiere, gode sponsorer og et godt samarbeid med MjøsSki, som benytter anlegget på vinteren. Sammen mener vi at vi har skapt et av Norges beste helårsanlegg.


Vi er tilbake med Norges Cup etter NM Rundbane og Kortbane i 2021. Vi hadde Covid-pandemien hengende over oss, og avviklingen ble gjort i kohortformat. Til tross for dette var det en fest å få lov til å endelig arrangere sykkelritt!


Lørdag 10. september arrangeres ordinær rundbane (XCO), som har UCI kategori 1 for elite og junior. Søndag 11. september er det kortbane (XCC) som står på programmet. Dette rittet har UCI kategori 3 for elite og junior. Begge rittene inngår i Norges Cup Terreng Rundbane for Elite og Junior. For 13-14- og 15-16-årsklassene inngår rittene i NCF Ranking og for Masterklassene inngår rittene i NCF Master Cup kategori 3.